2023-12-28 - Котката след стерилизация, каква храна да се даде?
Осигурете на вашата стерилизирана котка вкусна и балансирана диета с мокра храна Gemon Cat Sterilised Tuna & Pork https://petsbro.bg/konservyrana-khrana-za-kotky/ . Този продукт не е просто храна, той се грижи за вашия домашен любимец, като осигурява отличен вкус и поддържа здравето му. Това ястие се основава на прясна риба тон и крехко свинско месо. В сайта има много различни видове кремове, това от което се нуждаете ви очаква.
2020-05-24 - ИЗПОЛЗВАНЕ на МЕТАФОРИ в ТЕРАПЕВТИЧНАТА ПРАКТИКА
ЗДРАВЕЙТЕ КОЛЕГИ!
След два месеца пауза и неясни времена, с радост ви съобщаваме, че възобновяваме дейността си. изпращаме информация за предстоящо обучение за специалисти на тема:
ИЗПОЛЗВАНЕ на МЕТАФОРИ в ТЕРАПЕВТИЧНАТА ПРАКТИКА
13 юни 2020 г. /събота/ от 10.00 до 15.30 часа
ОЧАКВАМЕ ВИ!
Екип на Консултативен център “ПЛИСКА”
За информация и записвания:
Тел. 02/97 97 040, 0888 67 81 30, 0887 98 33 94
fsc04@abv.bg, www.centarpliska.com
Съгласно ЗЕТ Ви уведомяваме, че ако не желаете да получавате повече електронни съобщения можете да ни информирате на посочения e-mail.
2015-11-16 - МЕТОДИ за РАБОТА с ДЕЦА за РАЗВИВАНЕ на УМЕНИЯ за ОБЩУВАНЕ
„МЕТОДИ за РАБОТА с ДЕЦА за РАЗВИВАНЕ на УМЕНИЯ за ОБЩУВАНЕ с ВРЪСТНИЦИ”
5 декември 2015 г. /събота/ от 10.00 до 15.30 часа
В прикачен файл Ви изпращаме обучителната програма.
ОЧАКВАМЕ ВИ!
ЕКИП НА КОНСУЛТАТИВЕН ЦЕНТЪР “ПЛИСКА”
За информация и записвания:
Тел. 02/97 97 040, 0888 67 81 30, 0887 98 33 94
2014-09-14 - ПОДХОДИ за РАБОТА с ДЕЦА с ТРЕВОЖНОСТ и СТРАХОВЕ
„ПОДХОДИ за РАБОТА с
ДЕЦА с ТРЕВОЖНОСТ и СТРАХОВЕ”
4 и 5 октомври 2014 г. / събота и неделя/
ОЧАКВАМЕ ВИ!
ЕКИП НА КОНСУЛТАТИВЕН ЦЕНТЪР «ПЛИСКА»
За информация и записвания:
Тел. 02/97 97 040, 0888 67 81 30, 0887 98 33 94
fsc04@abv.bg, www.centarpliska.com
2014-09-14 - НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС ЗА ЕСЕ
НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС ЗА ЕСЕ НА ТЕМА “ПСИХОЛОГИЧЕСКИ ПОРТРЕТ НА БЪЛГАРИЯ-2014″
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36