Menu:


Потребителя онлайн

Търсачка:

Знаете ли че:

Анкета:

Къде най-често търсите помощ?
от книгите
от приятели
от психолог
от роднини
чакам да отмине
търся в интернет
справям се сам/а
от лечителки, екстрасенси, гадателки
друго
     Резултати

 

СПИЙД-ДЕЙТИНГ by brr at Sat 24 Apr 16:01

Спийд-дейтингът е новата световна мания, при която жени и мъже се надяват да срещнат точната си половинка при кратък разговор!!!

Ние психолозите твърдим, че почти за три минути човек придобива първото си впечатление. В огромния свят на интернет, където всеки "познава" всеки, самотата е най-често срещаното явление, и участието в едно подобно събитие си заслужава дори само за разнообразието, което ще предложи.
Оригиналният начин за събиране на сродни души е измислен от равина Яков Дейо, за да помогне на евреите да се срещат и женят. Удобното е, че не се налага да избираш или разкараш някого веднага както на случайна среща, а изчакваш резултатите ден-два. Speed dating води своето начало от САЩ, но е доста популярно и в Англия, Канада, Китай и др.
Събитието „бърза среща” се организира и протича по следния начин:
- Събират се равен брой участници и от двата пола
- Всеки един от участниците попълва стандартен въпросник (психологически) за установяването на неговите интереси и евентуалните му очаквания от бъдещият му партньор.
- След събиране на групата и обработката на получените данни от анкетите на всеки участник се определя ден и час, в който ще се проведе събитието „бърза среща”
- Групата се събира на предварително подготвено място за целта
- Дамите се настаняват на своите месата, а господата се местят, като целта е всеки един мъж да се срещне с всяка една дама в рамките на 3 минути
- След като това се осъществи събитието приключва и нашата работа започва
- Всеки един от участниците ще получи свой уникален номер. По време на срещите и двата пола могат да си водят записки, с кои от участниците са усетили някакво привличане. След приключването на събитието всеки един от участниците ни предоставя списък с номерата на хората, с които би искал да излезе на среща.
- Ние обобщаваме тази информация, като я допълваме и с психологическите профили, които сме разработили предварително. След като това се извърши предоставяме информация на всеки един от участниците за хората, които са пожелали да се срещнат с него и съответно изискваме писмено разрешение да предоставим начин за контакт на хората, които са декларирали, че желаят да се срещнат с даден участник от събитието. Изборът на хора, с които ще пожелаете да се срещнете ще се формира на базата на първоначалните Ви впечатления от хората, с които ще се запознаете + резултатите от анкетата, която ние ще Ви предоставим.
Пример:
Вие сте жена. Вашият уникален номер е 28. По време на събитието през Вашата маса минават 30 мъже, от които на Вас са ви направили добро впечатление № 38,47,68,53. Дали тези номера ще са обвързани с някакви имена или не това зависи от Вас и от начина, по който е преминала Вашата „бърза среща”, за нас няма значение. След края на събитието във формуляра за обратна връзка Вие ще ни декларирате, че бихте излезли на среща с тези господа като ни цитирате техните номера, и ни разрешавате да им изпратим Вашия профил от първоначалната анкета, която сте попълнила. Основавайки се на тази информация в рамките на 2-3 дни след края на събитието ние ще уведомим господата с тези номера (№ 38,47,68,53) за Вашия интерес към тях и ще поискаме писменото им съгласие да предоставим данните им от предварителните анкети (психологическите тестове) на Вас. При съгласие от тяхна страна Вие ще получите профил на всеки един от господата.
Какво съдържа така наречения „профил” на участниците в събитието?
- Данни за личността на участниците – темперамент, черти на характера (положителни и отрицателни) и др.
- Данни за интересите на личността – хоби, любими места, начин за прекарване на свободното време, и др.
- Данни за установяване на контакт с личността – предпочитан начин за контакт – телефон, e-mail, skype, ICQ и др.
Надявам се примерът, който посочихме да е хвърлил достатъчна ясното върху събитието, което ще проведем с Ваша помощ. След като всичко това се случи в рамките на няколко дена всичко ще бъде във Ваши ръце!!!
Ако имате допълнителни Въпроси относно събитието „бърза среща” ще се радваме да им отговорим. За контакти с нас:

skype name: fastdate2

gsm: 0895 468 648 – Н. Зяпков – за Пловдив
nik_zqpkov@abv.bg

gsm: 0884 97 55 97 / 0885-410-611 (М-тел) – Б. Русева
ruseva.blaga@gmail.com – за София

Comments 3