|
PSY FORUM
|
|
В момента е: Пон Май 18, 2026 5:34 pm Часовете са според зоната UTC + 2 |
|
Дневен център и защитено жилище за зависими...
|
|
Предишната тема :: Следващата тема |
| Страница 1 от 1 [2 Мнения] |
| Автор | Съобщение | ||
|---|---|---|---|
|
brr
Дневен център и защитено жилище за зависими към психоактивни вещества младежи ще бъде открит във Варна Варна. Негово Високопреосвещенство Варненски и Великопреславски Митрополит д-р Кирил с тържествен водосвет ще открие и освети дневен център и защитено жилище за зависими към психоактивни вещества младежи. Това съобщиха от пресцентъра на Варненската и Великопреславска Св. митрополия. Помещението находящо се във Варна, кв. “Аспарухово” бл.19, вх. А, ап. 1 е предоставено от Областната администрация на града на Православния център за духовно обгрижване на наркозависими “Св. благоверен княз Боян- Енравота, Първомъченик Български” гр. Варна. Агенция "Фокус" |
||
|
|||
|
Biotus1
Винаги съм търсил по-прост начин да се запознавам с нови хора, без да се впускам в сериозни ангажименти. Често такива сайтове или са прекалено натоварени, или не предлагат нищо особено. Когато попаднах на wadanga , реших да проверя дали този път ще е различно. За моя изненада, всичко беше доста удобно и ясно. Не се губиш в менюта и настройки, а направо преминаваш към същинската част — комуникацията. Това ми спести време и направи цялото преживяване по-приятно. За хора като мен, които търсят нещо по-леко и непринудено, това се оказа добър вариант. _________________ Когато попаднах на wadanga , реших да проверя дали този път ще е различно |
||
|
|||
| Страница 1 от 1 [2 Мнения] |
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
| [ Time: 0.0310s ][ Queries: 14 (0.0039s) ][ Debug on ] |